Bryn Kenney Menipu Khabar angin dan Pertahanan: Ringkasan
Uncategorized

Bryn Kenney Menipu Khabar angin dan Pertahanan: Ringkasan

Tidak lama selepas Alex Foxen menuduh Ali Imsirovic menipu , dakwaan juga dibuat mengenai Bryn Kenney, ketua senarai Wang Sepanjang Masa . Sepanjang beberapa hari yang lalu, bukan sahaja Kenney tampil ke hadapan untuk menafikan dakwaan itu tetapi juga komuniti poker telah meletus dengan ulasan mengenai situasi itu.

Bryn Kenney menangani khabar angin dalam temu bual dengan PokerNews, tetapi di mana maklumat yang paling penting nampaknya adalah dalam podcast Joe Ingram baru-baru ini dengan Doug Polk. Mereka bertindak balas terhadap pertahanan Bryn, yang sangat berharga dalam situasi ini kerana terdapat begitu banyak bahagian yang bergerak sehingga lebih ramai pemain poker kasual mungkin tidak tahu apa yang perlu dipercayai atau apa sebenarnya yang sedang berlaku.

 

Ia adalah video yang sangat panjang jadi, jika anda mempunyai beberapa jam lagi, sila tonton. Walau bagaimanapun, kami telah meringkaskan semua perkara penting di sini.

Kandungan [ tunjukkan ]

Penggunaan Team Viewer Semasa Bermain Poker Dalam Talian
Salah satu dakwaan berkenaan dengan fakta bahawa Bryn Kenney telah menggunakan TeamViewer. Ini dianggap sebagai perkara yang tidak baik kerana fakta bahawa program ini biasanya digunakan untuk membantu pemain berpakat di tapak poker dalam talian.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Walau bagaimanapun, Polk dan Ingram menyatakan bahawa ini sebenarnya bukan bukti yang terkutuk. Kedua-dua pemain telah menyatakan bahawa TeamViewer adalah program yang biasa digunakan dalam komuniti poker. Ia memudahkan pemain berkongsi sejarah tangan dan mengulas aktiviti masing-masing.

Bagaimanapun, dia kemudiannya bercanggah dengan dirinya dengan menyatakan bahawa dia tidak mempunyai masa untuk melatih individu. Untuk https://gifetgif.com/ komen itu, Polk bertanya, “kemudian, untuk apa TeamViewer?”.

Penggunaan RTA oleh Kenney’s Horses
Dakwaan lain ialah Bryn menggalakkan penggunaan perisian RTA (Real Time Assistance) di kalangan kuda di kandangnya. Tuntutan ini, antara lain, dibuat oleh pemain poker Martin Zamani:

Dalam temu bual Kenney, dia pada dasarnya mempertahankan dirinya dengan mengatakan bahawa dia tidak perlu menipu melalui kudanya untuk memperoleh https://bookbooknyc.com/ beribu-ribu apabila dia membuat berjuta-juta dolar sepanjang kerjayanya. Polk menjawab perkara ini dengan mengatakan bahawa tumpuan pada jumlah wang dan bukannya isu yang didakwa adalah bendera merah.

Dapatkan $1,000 di Ignition Poker

Hantu Di Kalangan Komuniti Poker Dalam Talian
Jika anda tidak biasa dengan istilah “ghosting” dalam dunia poker, ini bermakna pemain profesional atau pemain dengan tahap kemahiran yang ketara bermain di akaun pemain lain. Ini mungkin dilakukan untuk pemain yang ingin bermain di akaun pemain yang kurang dikenali supaya mereka boleh menyerbu pemain https://turning-the-tide.org/ yang tidak tahu bahawa mereka bersaing dengan pro. Sebab lain ialah bermain di tapak yang anda telah diharamkan.

Ini terpakai kepada situasi Bryn Kenney kerana telah didakwa bahawa Bryn telah hantu dengan bermain pada akaun rakan baiknya Lauren Roberts.

Dalam temu bual itu, Bryn mendakwa bahawa dia tidak mempunyai insentif kewangan untuk hantu menggunakan akaun Lauren. Walau bagaimanapun, Polk menyatakan bahawa ini tidak semestinya benar, kerana dia akan berhutang lebih sedikit dengannya yang merupakan faedah yang pasti kepadanya. Bryn juga terus mengatakan bahawa Lauren berhutang kepadanya “sejumlah besar wang” – yang juga bercanggah dengan tuntutannya. Namun, mereka tidak memaafkan Lauren kerana tidak membayar hutangnya.

Adakah Cukup Bukti?
Lebih banyak maklumat pasti diperlukan, kerana ini adalah situasi yang sangat kompleks dengan banyak akaun bercanggah yang berbeza tentang apa yang berlaku. Joe Ingram menyebut bahawa dia mungkin melakukan temu bual sendiri dengan Bryn manakala seseorang dalam sembang langsung video itu menyatakan bahawa Lauren Roberts sedang mempertimbangkan untuk bekerja dengan Solve For Wise untuk menangani isu tersebut. Jadi, kami pasti akan memerhatikan keadaan, sambil kami mempelajari lebih lanjut.

Apa pendapat anda tentang situasi tersebut? Adakah cukup penipuan Kenney, atau adakah lebih banyak siasatan diperlukan?