Pennsylvania Mohegan Sun Pocono untuk membuka tarikan baharu
toto

Pennsylvania Mohegan Sun Pocono untuk membuka tarikan baharu

Mohegan Sun Pocono akan melihat penambahan tiga ciri baharu.

AS.- Mohegan Gaming & Entertainment telah mengumumkan kemunculan pertama tiga ciri baharu, termasuk Topgolf Swing Suites, sebagai sebahagian hongkong prize daripada projek peningkatan modal berjuta-juta dolar di tempat Mohegan Sun Pocono di Pennsylvania tahun ini.

Pada akhir April, ia akan membuka bar teres luaran baharu, Embers Terrace . Tawaran baharu ini akan menempatkan tempat duduk gaya Adirondack, lubang api, hiburan hujung minggu secara langsung, pilihan tempat makan dan menu minuman.

Kemudian pada musim panas, ia akan membuka The Hive Taphouse sebuah ruang lama Bar Louie tempat penginapan itu. The Hive akan menawarkan tetamu SGP Prize menu makan penuh, serta 20 bir dengan paip dan pentas muzik secara langsung. Terletak berhampiran bar utama di dalam The Hive ialah Topgolf Swing Suites , dengan dua simulator Full Swing. Ini akan membolehkan pelanggan bermain golf maya, di samping permainan simulasi lain seperti pitching besbol, hoki, zombi dodgeball dan bola sepak.

Anthony Carlucci , presiden dan pengurus besar Mohegan Sun Pocono, berkata: “Peningkatan modal ini sebagai sebahagian daripada Project Starlight mewakili beberapa peningkatan paling mendebarkan yang pernah kami umumkan di MSP.”

“Penawaran ini bukan sahaja akan meningkatkan hiburan langsung kami, tetapi ia Live HK juga membawa pengalaman luar yang santai dan menyeronokkan serta tempat Topgolf Swing Suite yang menakjubkan. Kesemua 238 bilik hotel kami akan mempunyai rupa dan rasa baharu pada penghujung tahun ini juga.